Skype lanseaza servicii de telefonie cu tarife mici

1.673 ori
<b>Skype lanseaza servicii de telefonie cu tarife mici</b>Abonamentul international de 9.95 dolari este valabil pentru clientii din SUA si include liniile fixe si apeluri de pe telefonul mobil in 34 de tari. Skype a lansat acest tip de abonamente cu 2 zile in urma, abordand o practica agresiva, prin aceste...

Abonamentul international de 9.95 dolari este valabil pentru clientii din SUA si include liniile fixe si apeluri de pe telefonul mobil in 34 de tari. Skype a lansat acest tip de abonamente cu 2 zile in urma, abordand o practica agresiva, prin aceste oferte.
Miscarea pare evidenta pentru Skype, care doreste sa usureze accesul comunitatii Skype catre alti utilizatori care nu folosesc serviciile sale. De mentionat este faptul ca aceasta companie, care face parte acum din eBay are peste 309 milioane de abonati la nivel global, folosind solutiile sale pentru apeluri VoIP, instant messaging si acum si video-convorbiri. Skype si-a bazat intotdeauna popularitatea pe tarifele foarte mici practicate, in comparatie cu operatorii de telefonie mobila.

Serviciile sale VoIP continua acest trend, prin intermediul noului abonament de 9.95 dolari, impreuna cu numeroase alte optiuni tarifare, care se aplica pentru clientii din 34 de tari. Abonamentele includ acoperire pentru majoritatea tarilor europene, America de Nord si numeroase tari asiatice. Pentru utilizatorii din SUA, un abonament de 5.95 dolari acopera toata America de Nord plus majoritatea oraselor mexicane. Skype ofera la ora actuala si un abonament de doar 3 dolari pe luna pentru apelurile efectuate in America de Nord.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×