Snapdragon 8150 şi telefonul pliabil Samsung "Winner" apar în codul lui Android Pie de pe Galaxy S9

1.142 ori
<b>Snapdragon 8150 şi telefonul pliabil Samsung "Winner" apar în codul lui Android Pie de pe Galaxy S9</b>Descoperim astăzi în cadrul build-ului Android Pie pentru Samsung Galaxy S9 detalii interesante despre viitoare produse pregătite pentru debut. Avem în primul rând mențiunea lui Samsung Winner, acesta fiind telefonul pliabil pregătit de sud-coreeni

Cei de la XDA Developers au dat lovitura, descoperind detalii în premieră despre viitoarea generaţie de procesor flagship de la Qualcomm. Aparent nu s-ar numi Snapdragon 850, ci Snapdragon 8150. Avem detalii despre CPU şi telefonul pliabil "Samsung Winner" mai jos.

Cei de la XDA au făcut săpături în fişiere de bază din Android 9.0 Pie, build-ul destinat lui Galaxy S9 şi S9+. Ei bine codul menţionează 4 modele Galaxy S10 şi un al cincilea cu nume de cod "Winner". Acesta ar fi terminalul pliabil la care Samsung lucrează de atâta vreme. Îl aşteptăm până la finalul anului curent şi din păcate nu avem alte informaţii decât un nume de cod cu "_us" în coadă, deci ar putea fi o variantă pentru piaţa din SUA, dar nu se știe nici asta sigur.

Samsung

Mai nou circula şi zvonuri că terminalul ar costa în jur de 2000 de dolari, deci va fi un produs exclusivist şi cu disponibilitate limitată. Cealaltă scăpare din cod şi ceva mai interesantă are de-a face cu viitorul procesor flagship Snapdragon. Acesta nu este Qualcomm Snapdragon 855, cum am fi crezut, ci Qualcomm Snadpragoon 8510. Procesorul ar fi fost testat pe acele modele Galaxy S10 descoperite de XDA.

Ar fi prima oară după mulţi ani când Qualcomm schimbă numerotarea procesoarelor sale. E foarte posibil ca această schimbare să vină şi din faptul că se trece la un combo cu modem 5G Snapdragon X50, oferit la pachet. Ar trebui ca acest CPU să vină în sfârşit cu propriul NPU dedicat pentru AI, după modelul rivalilor Apple Axx sau Huawei Kirin.

Sursa mai scrie că producţia modelului flexibil ar putea începe în noiembrie şi el va avea un Snapdragon 845 sau Exynos 9810 la interior. Ar trebui să aibă o diagonală de 7 inch complet desfăcut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×