Social Spark, evenimentul social media al primăverii; detaliem importanța rețelelor sociale În business!

Autor:  | Publicat în:  Evenimente 1.204 ori
<b>Social Spark, evenimentul social media al primăverii; detaliem importanța rețelelor sociale În business!</b>Joi, 24 martie va avea loc la Timișoara a doua ediție a evenimentului Social Spark. Acesta se va axa pe social media și se va desfășura începând cu ora 19:00 la Hotel Timișoara. Printre vorbitori se vor număra Voiciu Stoiciu, de la eConcept...

Joi, 24 martie va avea loc la Timișoara a doua ediție a evenimentului Social Spark. Acesta se va axa pe social media și se va desfășura începând cu ora 19:00 la Hotel Timișoara. Printre vorbitori se vor număra Voiciu Stoiciu, de la eConcept Custom Solutions, Giorgiana Petre de la Trender WOM, Florin Dumitrescu de la Dumitrescu și Asociații și Zsolt Tamassy, de la Mobilissimo.ro.

Pe Zsolt l-am urmărit pas cu pas în peripețiile sale în Barcelona, cu ocazia Mobile World Congress 2011, care a avut loc luna tecuta. în cadrul Social Spark el va oferi detalii despre modul în care a folosit Twitter și Tweetdeck pentru a face live blogging de la conferința HTC și nu numai. în această ediție Social Spark se va discuta despre diferențiere în social media, legalitatea campaniilor și concursurilor pe Facebook și concepte precum "word of mouth marketing".

Participarea la eveniment este gratuită și necesită doar înscrierea pe site la adresa http://socialspark.ro/inscriere/. Programul complet al evenimentului se afla pe www.socialspark.ro . De organizarea acestui eveniment se ocupă Alexandru Bleau, Dan-Lucian ștefancu și Daniel Sima, iar printre parteneri ne numărăm noi, Mobilissimo.ro și își aduc aportul însemnat Hotel Timișoara, eConcept, Trender WOM, PrintPress, Nokia, Berlitz și Clinica de bere.

Partenerii media ai evenimentului sunt Kiss FM, The Next Web Romania, Inform Media, Ora de Timiș și Neotim.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×