Vivo NEX primește o disecție în China care dezvăluie modul în care funcționează camera selfie periscop

1.333 ori
<b>Vivo NEX primește o disecție în China care dezvăluie modul în care funcționează camera selfie periscop</b>Înainte ca cei de la Oppo să își dezvăluie ineditul smartphone Find X care adoptă un mecanism slider pentru camerele foto, pe piață debuta Vivo NEX. Acest din urmă terminal adoptă o altă abordare, una ce implică un mecanism de tip periscop

Cu puțin timp înainte ca Oppo Find X să atragă toate privirile, pe piață debuta smartphone-ul Vivo NEX - terminal care la rândul său a impresionat publicul prin ecranul edge-to-edge și prin mecanismul de cameră periscop pe care îl oferă la bord. Astăzi aflăm cum funcționează acest sistem grație unui proces de tip disecție realizat în China și totodată descoperim și alte elemente la nivel de structură internă.

Vivo NEX

Un lucru pe care îl descoperim din start este acela că firma chineză de față a folosit o combinație de tehnologii deja existente și tehnologii noi pentru a ascunde elementele care de regulă sunt vizibile pe un smartphone - totul cu scopul de a fi obținut un raport screen-to-body cât mai mare. 

Vivo NEX

Suntem informați de faptul că panoul spate nu este fixat cu șuruburi, motiv pentru care s-a folosit căldura și un accesoriu special pentru a da jos spatele din sticlă. S-a ajuns ulterior și în zona frontală unde se găsește sistemul de cameră periscop care implică un motor ce acționează un arc pentru a închide sau deschide mecanismul. Nu se știe cât de rezistent va fi acest sistem cu timpul, asta pentru că orice parte mobilă se poate defecta la un moment dat sau altul.

MyFixGuide mai descoperă la interior și sistemul de scanner de amprente integrat în ecran și un motor de transmitere a sunetului prin vibrații ce are rol de înlocuire a earpiece-ului clasic. Marea problemă cu acest dispozitiv va fi greutatea de a găsi piese de schimb, mai ales dacă se găsesc doritori din Europa care să-l achiziționeze. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×