Soluția navigationala Route 66 ajunge În Android Market, la pachet cu hărți și realitate augmentată (Video)

1.597 ori
<b>Soluția navigationala Route 66 ajunge În Android Market, la pachet cu hărți și realitate augmentată (Video)</b>Soluția navigationala Route 66 este acum disponibilă și în Android Market, putând fi descărcată pe tablete și smartphone-uri cu acest sistem de operare la bord. La 8 luni după ce s-a lansat pe iOS, Route 66 Maps + Navigation vine și pe...

Soluția navigationala Route 66 este acum disponibilă și în Android Market, putând fi descărcată pe tablete și smartphone-uri cu acest sistem de operare la bord. La 8 luni după ce s-a lansat pe iOS, Route 66 Maps + Navigation vine și pe device-urile ce rulează Android 2.0 și versiuni ulterioare.

Printre funcțiile cu care vine softul se număra cea de augmented reality numită Follow Me. Aceasta presupune să puneți la îndemână terminalul cu Route 66 Maps instalat, eventual pe parbriz, pentru a urmări apoi o mașină virtuală, care va conduce în fata vehiculului utilizatorului, ghidându-l spre destinație. Follow me arata strada din fata dumneavoastră și adaugă și acea mașină peste, pentru o experiență augmented reality originală.

Hărțile oferite de această soluție GPS vin cu grafică 3D, linkuri către Wikipedia, informații meteo și multe altele. Toate cele 104 hărți suporta gesturi multitouch pentru zoom, rotirea imaginii și multe alte funcții. Route 66 Maps + Navigation va descărca automat segmente ale hartii pe măsură ce călătoriți și există și varianta de a stoca hărți pe smartphone sau tableta, pentru a evita transferul costisitor de date.

Rețineți și că aplicația este disponibilă gratuit în Android Market și că oferă și navigare turn by turn în 57 de limbi și dialecte. Iată și o demonstrație a funcției Follow Me:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×