Motorola QA30 anuntat oficial de Alltel sub numele de Moto Hint

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.349 ori
<b>Motorola QA30 anuntat oficial de Alltel sub numele de Moto Hint</b>Recent-cumparatul operator american Alltel tocmai a facut un anunt in legatura cu un nou terminal, Motorola QA30, cunoscut si sub numele de Moto Hint. Acesta va fi cu siguranta popular in randul adolescentilor si poate fi admirat in imaginea urmatoare:...

Recent-cumparatul operator american Alltel tocmai a facut un anunt in legatura cu un nou terminal, Motorola QA30, cunoscut si sub numele de Moto Hint. Acesta va fi cu siguranta popular in randul adolescentilor si poate fi admirat in imaginea urmatoare:

Printre specificatiile sale se numara conectivitatea 1X-EVDO, un display TFT de 2.5 inchi cu rezolutie de 320 x 240 pixeli si 65.000 de culori, mesagerie pe threaduri, browser full HTML, acces Facebook si suport pentru mesagerie instant. Handsetul suporta si clienti email, include un jack de 3.5 mm si Bluetooth Stereo 2.0.

Aflam si ca Moto QA30 dispune de un port USB 2.0, o camera de 2 megapixeli si un slot pentru carduri microSD/microSDHC de pana la 32 GB. Handsetul va sosi cu aplicatii gen Alltel Navigation (cu sprijinul Telenav), XM Radio Mobile si Aricent Celltop. Noul Motorola va sosi pe piata in data de 28 noiembrie, la un pret neanuntat inca.

Sursa: Boygeniusreport.com

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×