Sony aduce pachetul software Android 5.1.1 Lollipop pentru Xperia Z, ZL, ZR și Xperia Tablet

1.720 ori
<b>Sony aduce pachetul software Android 5.1.1 Lollipop pentru Xperia Z, ZL, ZR și Xperia Tablet</b>Deși Sony nu s-a numărat printre primele companii ce a adus actualizarea la Android 5.0 Lollipop, aceasta l-a distribuit pentru o gamă largă de device-uri ulterior. Astăzi, acest proces de update continuă, zi &icirc;n care terminalele Xperia Z, ZL,...

Deși Sony nu s-a numărat printre primele companii ce a adus actualizarea la Android 5.0 Lollipop, aceasta l-a distribuit pentru o gamă largă de device-uri ulterior. Astăzi, acest proces de update continuă, zi în care terminalele Xperia Z, ZL, ZR și Xperia Tablet, primesc pachetul software Android 5.1.1 Lollipop.

Aflați că update-ul în cauză poartă numărul de serie 10.7.A.0.222, versiune ce ne aduce câteva modificări la capitolul customizare, integrare LinkedIn, modificări pentru camera foto, dar și suport SmartWear prin care utilizatorii pot utiliza ceasul SmartWatch 3 pe post de buton pentru declanșatorul foto.

Pentru a verifica disponibilitatea acestui update, tot ce aveți de făcut este să urmați acești pași: Setări - Despre telefon - Update-uri software - Update-uri de sistem. În situația în care nu este găsită actualizare, aceasta se poate realiza și manual prin descărcarea pachetului software.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×