Sony aduce pachetul software Android 5.1.1 Lollipop pentru Xperia Z, ZL, ZR și Xperia Tablet

1.688 ori
<b>Sony aduce pachetul software Android 5.1.1 Lollipop pentru Xperia Z, ZL, ZR și Xperia Tablet</b>Deși Sony nu s-a numărat printre primele companii ce a adus actualizarea la Android 5.0 Lollipop, aceasta l-a distribuit pentru o gamă largă de device-uri ulterior. Astăzi, acest proces de update continuă, zi &icirc;n care terminalele Xperia Z, ZL,...

Deși Sony nu s-a numărat printre primele companii ce a adus actualizarea la Android 5.0 Lollipop, aceasta l-a distribuit pentru o gamă largă de device-uri ulterior. Astăzi, acest proces de update continuă, zi în care terminalele Xperia Z, ZL, ZR și Xperia Tablet, primesc pachetul software Android 5.1.1 Lollipop.

Aflați că update-ul în cauză poartă numărul de serie 10.7.A.0.222, versiune ce ne aduce câteva modificări la capitolul customizare, integrare LinkedIn, modificări pentru camera foto, dar și suport SmartWear prin care utilizatorii pot utiliza ceasul SmartWatch 3 pe post de buton pentru declanșatorul foto.

Pentru a verifica disponibilitatea acestui update, tot ce aveți de făcut este să urmați acești pași: Setări - Despre telefon - Update-uri software - Update-uri de sistem. În situația în care nu este găsită actualizare, aceasta se poate realiza și manual prin descărcarea pachetului software.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×