Samsung va reduce cu 10% personalul din cadrul sediului său central din Koreea de Sud

Autor:  | Publicat în:  Samsung 913 ori
<b>Samsung va reduce cu 10% personalul din cadrul sediului său central din Koreea de Sud</b>Numele Samsung nu a fost at&acirc;t de vehiculat pe parcursul show-ului IFA 2015, dar iată că la nici doar o zi de la sf&acirc;rșitul acestui t&acirc;rg, presa este ațintită asupra companiei sud-coreene, și nu &icirc;ntr-un mod pozitiv. Potrivit...

Numele Samsung nu a fost atât de vehiculat pe parcursul show-ului IFA 2015, dar iată că la nici doar o zi de la sfârșitul acestui târg, presa este ațintită asupra companiei sud-coreene, și nu într-un mod pozitiv. Potrivit unui raport coreean, Samsung va tăia 10% din posturile disponibile la ora actuală în cadrul sediului central.

Aparent, vor fi concediați angajați din domeniul resurse umane, relații cu publicul, și personalul din departamentele financiare. Se pare că această decizie vine ca urmare a rezultatului slab dat de smartphone-urile high-end din seria Galaxy, device-uri care în ciuda design-ului redefinit nu a avut vânzările scontate.

Există cifre care confirmă acest lucru, mai precis cele potrivit cărora livrările globale de smartphone-uri au înregistrat o scădere de 3 procente în cel de-al doilea trimestru. Astfel, Samsung a pierdut locul de cel mai mare vânzător de smartphone-uri în China, o piață vânată de mai toți producătorii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×