Sony anunță oficial telefonul Xperia Sola, cunoscut de luni bune drept Pepper

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.869 ori
<b>Sony anunță oficial telefonul Xperia Sola, cunoscut de luni bune drept Pepper</b>De Sony MT27i Pepper se auzise încă dinainte să fie lansat Xperia S la CES 2012 și iată că după multe scăpări terminalul devine în sfârșit realitate. Sony tocmai a anunțat acest telefon sub numele de Xperia Sola, iar handsetul arată precum...

De Sony MT27i Pepper se auzise încă dinainte să fie lansat Xperia S la CES 2012 și iată că după multe scăpări terminalul devine în sfârșit realitate. Sony tocmai a anunțat acest telefon sub numele de Xperia Sola, iar handsetul arată precum vedeți mai jos:

Xperia Sola va fi disponibil în variante de culoare neagră, roșie și albă începând cu trimestrul 2 al acestui an. Dotările acestui smartphone includ un display Reality de 3.7 inch cu tehnologie Mobile BRAVIA Engine și rezoluție de 854 x 480 pixeli. Xperia Sola vine și cu un procesor dual core ST Ericsson NovaThor U8500 de 1 GHz, 8GB memorie internă (doar 5 GB disponibili utilizatorului), slot microSD și o cameră principală de 5 megapixeli cu suport pentru captura 720p. în plus mai avem printre dotări și aGPS, Bluetooth, WiFi, NFC, o baterie de 1320 mAh și Android 2.3 drept OS.

Sony promite și o actualizare la Android 4.0 cât de curând pentru acest telefon, care oferă și tehnologii audio de top ca xLOUD sau surround 3D. Pe Sola este inclusă și o tehnologie nouă - "touch plutitor", care ne permite să interacționăm cu ecranul fără a-l atinge ci doar ținând degetul foarte aproape deasupra sa. Astfel, degetul se va comporta ca un cursor petnru ecran. Sony Franta a publicat deja și un preț de 329 de euro pentru acest telefon, care îl face un soi de urmaș pentru Xperia Ray dacă vreți, deci un telefon midrange cu dotări destul de bune.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×