TAG Heuer Racer, un nou telefon de lux cu Android și design "de viteză" (Video)

Autor:  | Publicat în:  TAG Heuer 1.769 ori
<b>TAG Heuer Racer, un nou telefon de lux cu Android și design "de viteză" (Video)</b>Dacă aveți 2800 de euro la îndemână și nu știți ce să faceți cu ei, îi veți putea cheltui din iulie pe noul telefon de lux TAG Heuer Racer. Noul model TAG Heuer nu este primul de acest gen pentru producătorul de ceasuri de lux, care a lansat...

Dacă aveți 2800 de euro la îndemână și nu știți ce să faceți cu ei, îi veți putea cheltui din iulie pe noul telefon de lux TAG Heuer Racer. Noul model TAG Heuer nu este primul de acest gen pentru producătorul de ceasuri de lux, care a lansat anul trecut handsetul Link, cu preț de 6700 de dolari.

Observați ce design interesant are Racer și aflați că el vine cu o carcasă din fibră de carbon, care îi conferă mai multă rezistentă decât unui smartphone obișnuit. De asemenea acest telefon rulează Android 4.0 și folosește o interfață 3D personalizată. în spatele lui Racer se ascunde inginerie elvețiană de top, iar ca design TAG Heuer s-ar fi inspirat din masinile GT și cele din Formula 1. Același teminal este protejat împotriva șocurilor de o zonă cauciucată a carcasei și de parcă fibra de carbon nu ar fi de ajuns, avem și un strat de titaniu prezent pe Racer.

Din păcate nu avem o listă solidă de specificații pentru noul venit și se menționează doar un procesor de mare viteză și "cel mai nou Android". Sper să fie vorba de Ice Cream Sandwich, dar bănuiesc că un brand de lux nu ar risca să își dezamăgească clienții oferindu-le Gingerbread. Se pare că Racer va fi de fapt o întreagă serie de produse de la TAG Heuer, deci probabil că vor exista și variante mai scumpe ale acestui device, care vor fi împodobite cu aur, platină, cristale sau diamante.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×