Sony ar urma să prezinte Xperia Z și Xperia ZL la CES 2013

1.603 ori
<b>Sony ar urma să prezinte Xperia Z și Xperia ZL la CES 2013</b>Sunt numeroase informații legate de ce vom vedea la CES 2013. Una dintre companiile cele mai des menționate în ultima vreme este Sony. Se pare că vor aduce două telefoane la CES 2013 din Las Vegas. Acestea ar fi Sony Xperia Z și Xperia ZL. Au fost...

Sunt numeroase informații legate de ce vom vedea la CES 2013. Una dintre companiile cele mai des menționate în ultima vreme este Sony. Se pare că vor aduce două telefoane la CES 2013 din Las Vegas. Acestea ar fi Sony Xperia Z și Xperia ZL. Au fost dezvoltate sub numele de cod: Yuga și Odin.

Ce se spune că ar avea Sony Xperia Z?

  • display de 5 inch cu rezoluție la 1080p;
  • procesor Qualcomm quad-core la 1.5 GHz de ultimă generație, regăsit și pe HTC Droid DNA cât și pe LG Nexus 4;
  • 2 GB memorie RAM, conectivitate LTE.

Sony Xperia ZL nu se știe sigur dacă va avea specificații similare cu Xperia Z. Ar avea o cameră frontală dispusă distinct, o altă formă. în câteva zile vor sosi detaliile oficiale.

Sony ne va livra primul său smartphone de top în 2013 și să vedem în ce orizont de timp ajunge în stocurile magazinelor cât și prețul de comercializare, software-ul implementat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×