Himedia Q5, un mini PC multimedia cu Android care transformă televizorul În Smart TV

4.791 ori
<b>Himedia Q5, un mini PC multimedia cu Android care transformă televizorul În Smart TV</b>Răsfoind oferta celor de la eMAG.ro în căutare de oferte bune pe final de an am descoperit un device foarte interesant. E vorba despre Himedia Q5, un set top box/mini PC cu Android, care transformă un televizor în Smart TV, printre altele. Produsul...

Răsfoind oferta celor de la eMAG.ro în căutare de oferte bune pe final de an am descoperit un device foarte interesant. E vorba despre Himedia Q5, un set top box/mini PC cu Android, care transformă un televizor în Smart TV, printre altele. Produsul costă 669 lei și se conectează la un televizor prin HDMI sau AV.

Himedia Q5 rulează Android 4.0, oferă acces la Google Play Store și permite instalarea a numeroase aplicații. Partea bună la acest device e faptul că poate fi controlat de pe tableta sau smartphone-ul cu Android și există optiuni pentru tastatura, mouse, telecomandă și touchscreen. Există și o funcție numită HiShare, care permite trimiterea de conținuturi audio, video sau foto de pe tabletă/telefon către televizor prin intermediul mini PC-ului. Gadgetul oferă suport DLNA și AirPlay, deci și posesorii de iPad și iPhone au șansa de a interacționa cu acest device.

Dacă brandul Himedia nu va spune nimic, aflați că acesta este un producător de media playere cu tradiție. în acest caz avem o interfață prietenoasă pe device și foarte accesibilă. Himedia Q5 reda și formaturi că DVD ISO sau fișiere full HD 1080p fără probleme. La interiorul acestui media player se afla un CPU Cortex A9 de 1 GHz, 1 GB RAM, 4 GB Flash ROM, iar dotările sale includ și un port HDMI, 3 porturi USB 2.0, o conexiune de rețea, ieșire audio digitală, cititor de carduri și conexiune Sata. Gadgetul cântărește jumătate de kilogram și vine la pachet cu o telecomandă, cablu HDMI și cablu SATA.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×