Apple se pregătește a renunța la Samsung pentru TSMC În producția de procesoare A6X

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.132 ori
<b>Apple se pregătește a renunța la Samsung pentru TSMC În producția de procesoare A6X</b>Sunt multe informații vis-a-vis de politica Apple în a se distanța de Samsung pe partea de componente. Disputele privind patentele și designul au ajuns să umple presa din întreaga lume și verdictul favorabil Apple din SUA a adus ceva prejudicii de...

Sunt multe informații vis-a-vis de politica Apple în a se distanța de Samsung pe partea de componente. Disputele privind patentele și designul au ajuns să umple presa din întreaga lume și verdictul favorabil Apple din SUA a adus ceva prejudicii de imagine către compania sud-coreeană. La un moment dat se spunea că Samsung a ridicat prețurile componentelor pe care le livrează către compania cu sediul în Cupertino.

Apple dorește să reducă parteneriatul cu Samsung, o primă mutare ar fi legată de producția de procesoare Apple A6X. Următorul producător de CPU ar fi TSMC - Taiwan Semiconductor Manufacturing Co - cea mai mare companie independentă pe piața de semiconductoare.

Producția de test de către compania taiwaneză ar începe în primul trimestru din 2013. Apple va vedea dacă TSMC poate îndeplini cerințele sale, se zvonește că noul CPU Apple ar fi pe tehnologia de 20nm.

Suntem la nivel de zvonuri și cred că aceste pregătiri se fac destul de secret. Samsung se așteaptă să livreze aproximativ 400 milioane smartphone-uri și peste 500 milioane telefoane mobile (smartphone + non-smartphone). Ruperea relațiilor cu Apple nu-i va afecta așa tare. Mai ales că se pregătesc a aduce primele telefoane cu TIZEN OS la MWC Barcelona 2013.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×