Sony lucrează la o nouă interfaţă pentru Android, testează noi personalizări software pentru Xperia

2.009 ori
<b>Sony lucrează la o nouă interfaţă pentru Android, testează noi personalizări software pentru Xperia</b>Nu doar designul terminalelor Sony Xperia nu prea s-a schimbat &icirc;n ultimii ani, ci şi lookul interfatei aplicate peste Android. E drept că unele mici modificări există, la nivel de transparentă şi ordonarea meniurilor, dar cam at&acirc;t. Ei...

Nu doar designul terminalelor Sony Xperia nu prea s-a schimbat în ultimii ani, ci şi lookul interfatei aplicate peste Android. E drept că unele mici modificări există, la nivel de transparentă şi ordonarea meniurilor, dar cam atât. Ei bine, azi descoperim dovezi cu privire la un nou UI la care Sony lucrează.

Un program a fost pornit în Suedia, cu scopul de a permite beta testerilor să încerce cel mai nou firmware pentru terminalele Xperia. E vorba despre o interfaţă concept deocamdată, iar programul se va desfăşura între 27 iulie şi 13 septembrie. Câţiva utilizatori norocoşi vor fi selectaţi pentru a încărca noul software înaintea tuturor, probabil şi cu un NDA stufos de semnat.

Cerinţele pentru participare sunt următoarele: să locuieşti în Suedia şi să fii posesor de Xperia Z3. Va fi nevoie şi de un PC cu Windows pentru a instala firmware-ul via PC Companion. Cei care respectă aceste condiţii se vor înregistra pe acest site şi vor putea vedea la lucru noul Xperia UI. Cele mai noi capturi de ecran apărute pe web dezvăluie lookul lui Android 5.1.1 pentru Xperia Z2 şi Z3, fără modificări substanţiale faţă de ceea ce ştiam deja.

Vom vedea poate o abordare complet nouă de la japonezi, eventual una la fel de uimitoare ca Z Launcher de la Nokia... sperăm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×