Sony CMT-LX30iR, micro sistemul audio pentru iPod/iPhone/iTouch

1.691 ori
<b>Sony CMT-LX30iR, micro sistemul audio pentru iPod/iPhone/iTouch</b>Sony pregateste un nou micro sistem audio, pe numele sau CMT-LX30IR, un model entry level cu output de 5Wx2, dar cu specificatii destul de OK. In partea sa superioara se afla un CD player, cu suport MP3, iar sistemul suporta si playbackul si inregistrarea...

Sony pregateste un nou micro sistem audio, pe numele sau CMT-LX30IR, un model entry level cu output de 5Wx2, dar cu specificatii destul de OK.

In partea sa superioara se afla un CD player, cu suport MP3, iar sistemul suporta si playbackul si inregistrarea prin USB. CMT-LX30IR vine si cu un tuner FM/AM si un line in si iesire pentru casti. Amazon Germania il ofera deja la pretul de 161 de euro, dar nu va putem garanta ca el va costa atat de mult.

Equalizerul acestui micro sistem vine cu modurile presetate ROCK/POP/JAZZ/FLAT, iar la capitolul aspect, micro sistemul este destul de simplist, folosind un LCD albastru cu un singur rand pentru a afisa mesaje status. Din fericire, CMT-LX30iR permite si presetarea a 20 posturi radio FM si 10 AM, astfel ca veti putea asculta programele preferate.

Via: [Sonyinsider.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×