Adio autostrada pentru fabrica Nokia de la Jucu

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.915 ori
<b>Adio autostrada pentru fabrica Nokia de la Jucu</b>Dupa ce fostul ministru al transporturilor, Ludovic Orban promisese ca va construi 27 de kilometri de autostrada pentru fabrica Nokia de la Jucu, iata ca decizia a fost anunlata de noul ministru, Radu Berceanu. Promisiunile politice au facut din nou...

Dupa ce fostul ministru al transporturilor, Ludovic Orban promisese ca va construi 27 de kilometri de autostrada pentru fabrica Nokia de la Jucu, iata ca decizia a fost anunlata de noul ministru, Radu Berceanu.

Promisiunile politice au facut din nou victime, de aceasta data unele finlandeze, desi premierul Boc era de asemenea un sustinator al autostrazii. Criza politica si bugetul Transporturilor nu permit realizarea acesteia, iar proiectul nu este pe lista de prioritati, autostrada fiind una interjudeteana.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise a afirmat ca nu are detalii despre anularea autostrazii, dar ca, in schimb va fi realizata centura de sud a Clujului, cu o lungime de 8 kilometri. Cei 27 de kilometri ar fi trebuit sa lege comuna Jucu de Gilau, permitand finlandezilor sa aiba acces de la Parcul Industrial Tetarom III la Autostrada Transilvania.

Via: [Evz.ro]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×