Ubuntu 9.04 pentru Internet Tableturile Nokia N8x0

1.256 ori
<b>Ubuntu 9.04 pentru Internet Tableturile Nokia N8x0</b>Daca v-ati plictisit de vechiul OS de pe terminalul dumneavoastra mobil, aruncati o privire asupra noului Ubuntu 9.04, compatibil cu tableturile Nokia N8x0. Acesta a fost recent pus la dispozitia utilizatorilor si este gata de instalare pe terminalele din...

Daca v-ati plictisit de vechiul OS de pe terminalul dumneavoastra mobil, aruncati o privire asupra noului Ubuntu 9.04, compatibil cu tableturile Nokia N8x0.

Acesta a fost recent pus la dispozitia utilizatorilor si este gata de instalare pe terminalele din familia N8x0, care include tableturile N800 si N810. Trebuie mentionat totusi ca acest OS nu functioneaza inca la capacitate maxima, nesuportand deocamdata Usplash si functii audio.

Daca sunteti in cautarea unui ghid pentru instalarea noului Ubuntu pe terminalul dumneavoastra Nokia aruncati o privire asupra linkului "Sursa" de mai jos.

Sursa: [Mobilewhack.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×