Sony confirmă renunțarea la gama 'Premium Standard' din care făceau parte modele precum Xperia X și X Compact

1.782 ori
<b>Sony confirmă renunțarea la gama 'Premium Standard' din care făceau parte modele precum Xperia X și X Compact</b>În cadrul conferinței Investor Day 2017, cei de la Sony au anunțat renunțarea la gama de smartphone-uri 'Premium Standard' din care făceau parte terminale precum Xperia X și Xperia X Compact, produse ce nu au reușit să înregistreze vânzările așteptate de

Japonezii de la Sony au confirmat astăzi planurile de renunțare la seria de smartphone-uri 'Premium Compact', gamă din care făceau parte modele precum Xperia X și Xperia X Compact. Aceste produse erau create cu scopul de a oferi un preț de vânzare rezonabil în raport cu specificații hardware din categoria upper mid-range și se pare că vânzările slabe stau în spatele deciziei luată de către companie.

Sony Mobile

Din tabelul de mai sus descoperim că în 2016, Sony și-a atins doar 85% din target-ul de vânzări propus pentru acestă gamă de produse pe piața japoneză, și doar 31% din cel propus pentru comercializarea lor în afara Japoniei. S-a ajuns astfel la obținerea unui procent de doar 43% din target-ul urmărit la nivel global.

Sony

Sony a declarat în cadrul conferinței Investor Day 2017 faptul că de acum înainte se va focusa doar pe seriile flagship și mid-range din care fac parte handset-uri precum Xperia XZ Premium și XZs, respectiv Xperia XA1 și Xperia XA1 Ultra. În anul curent cei de la Sony urmăresc diferențierea produselor sale și axarea pe piețele din Japonia, Asia de Est, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu și Europa. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×