Sony G3312 primeşte certificarea autorităţilor din Rusia, ar putea sosi sub numele comercial de Xperia L1

717 ori
<b>Sony G3312 primeşte certificarea autorităţilor din Rusia, ar putea sosi sub numele comercial de Xperia L1</b>Din partea autorităților ruse primește astăzi certificarea un nou model Sony, produs cunoscut pentru moment sub numele de cod G3312. Acest dispozitiv ar putea sosi comercial sub denumirea de Sony Xperia L1 și din punct de vedere hardware ar urma să

După 4 telefoane anunţate la MWC 2017, Sony nu e gata să e oprească prea curând. Se pare că acum pregătesc un nou smartphone, dacă ne luăm după certificarea proaspătă a modelului cu nume de cod G3312. El a primit aprobarea autorităţilor din Rusia.

Sony G3312

Surse afirmă că va sosi la nivel comercial cu numele de Xperia L1. Testat şi aprobat de Serviciul Federal Rus de Acreditare, Sony G3312 are toate şansele să fie un model midrange accesibil. Ultima oară când a existat un Sony din Seria L era în 2013, deci această serie a părăsit cel mai probabil memoria publicului. De remarcat că în ultimii ani seria M a fost una high midrange cu camere bune şi seria Xperia E aducea modele entry level.

Bănuim că Xperia L1 va fi undeva între ele şi întorcându-ne în 2013, îl găsim pe Xperia L. El avea un design curbat la acea vreme, un spate soft touch şi o fâşie LED care se ilumina în mod atractiv sub ecran, pentru a semnala notificări. Formatul era inspirat de Xperia T, folosit de James Bond în una din ultimele sale aparitii la cinema. Poate că noul L1 va ajunge din nou în mâna agentului secret, cine ştie?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×