LG V10 face în sfârșit trecerea la Android 7.0 Nougat; update-ul vine momentan doar în Coreea de Sud

1.340 ori
<b>LG V10 face în sfârșit trecerea la Android 7.0 Nougat; update-ul vine momentan doar în Coreea de Sud</b>După o lungă așteptare iată că phablet-ul LG V10 primește actualizarea la Android 7.0 Nougat, release care pentru moment ajunge doar pe piața sud-coreeană. În perioada următoare așteptăm ca pachetul software să fie distribuit și în alte regiuni din jurul

Posesorii de phablet-uri LG V10 au motiv de bucurie astăzi și asta pentru că firma sud-coreeană tocmai ce a început distribuirea lui Android 7.0 Nougat pentru acest terminal. Pentru moment pachetul software ajunge doar pe piața sud-coreeană, urmând ca în săptămânile următoare să îl vedem disponibil și în alte regiuni la nivel global.

LG V10

Aflăm că versiunea software este v30d și faptul că prin acest update destinat modelelor F600L, F600K și F600S din Coreea de Sud, phablet-ul LG V10 va primi alături de noutățile Android 7.0 Nougat și interfața LG UX 5.0+. 

Vă reamintim că handset-ul de față era lansat oficial în octombrie 2015, sosind la pachet cu display QHD de 5.7 inch + display secundar de 2.1 inch pentru afișarea de shortcut-uri, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 808 și cu 4 GB RAM. Avem 32 sau 64 GB de stocare flash, o cameră selfie duală de 5 megapixeli și pe spate un senzor principal de 16 megapixeli cu telemetru laser și deschidere f/1.8.

Phablet-ul beneficiază de certificare militară MIL-STD-810G și îl mai puteți găsi în oferta QuickMobile.ro la prețul de 1.899 lei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×