Evan Blass confirmă nuanța de culoare "Deep Sea Blue" pentru Note 8; un albastru al adâncurilor mării

1.286 ori
<b>Evan Blass confirmă nuanța de culoare "Deep Sea Blue" pentru Note 8; un albastru al adâncurilor mării</b>Pe lângă camera duală, smartphone-ul Samsung Galaxy Note 8 va fi și primul terminal al sud-coreenilor ce debutează într-o variantă de culoare deosebită, un așa numit "Deep Sea Blue". Astăzi Evan Blass ne prezintă nuanța printr-o randare oficială

Într-un articol precedent v-am vorbit și despre cele 8 variante de culoare posibile pe care Galaxy Note 8 le-ar putea aduce, printre acestea numărându-se și o nuanță numită "Deep Sea Blue". Astăzi culoarea este confirmată de nimeni altul decât Evan Blass a.k.a @evleaks, semn că avem un pont credibil - alături fiind postată și randarea de mai jos care ne prezintă la nivel vizual acest model mai special să spunem.

Galaxy Note 8

Este vorba despre un albastru marin al adâncurilor din mări, nuanță ce pare a prinde phablet-ul foarte bine. Nu vedem parte din spate din păcate, dar stylus-ul S-Pen ne face o idee asupra culorii alese în cazul de față. Leak-ul anterior prezenta alte 7 nuanțe precum Midnight Black, Gold, Arctic Silver, Orchid Gray, Coral Blue, Dark Blue și nu în ultimul rând Pink.

Nu este clar câte dintre aceste variante de culoare vor debuta inițial, deși mă aștept ca mai mult de 3-4 să nu fie dezvăluite. Șanse mari ca celelalte nuanțe să fie introduse pe piață în 2018 rând pe rând, asta pentru a mai da un boost vânzărilor înainte de lansarea flagship-ului Galaxy S9!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×