Sony E5663, un nou smartphone neanunţat apare pe site-urile de benchmarking GFXBench şi GeekBench

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.161 ori
<b>Sony E5663, un nou smartphone neanunţat apare pe site-urile de benchmarking GFXBench şi GeekBench</b>Două surse sunt mereu de &icirc;ncredere c&acirc;nd vine vorba de scăparea unui terminal nelansat &icirc;ncă. E vorba despre benchmarkuri şi profiluri user agent. Azi descoperim terminalul Sony E5663, care nu a fost anunţat oficial &icirc;ncă, dar...

Două surse sunt mereu de încredere când vine vorba de scăparea unui terminal nelansat încă. E vorba despre benchmarkuri şi profiluri user agent. Azi descoperim terminalul Sony E5663, care nu a fost anunţat oficial încă, dar care şi-a făcut apariţia pe site-urile de benchmarking GFXBench şi GeekBench.

Acest model soseşte cu un procesor MediaTek MT6795, un octa core tactat la 1.9 GHz şi care foloseşte core-uri Cortex A53 şi GPU PowerVR G6200. La bord avem un ecran de 4.6 inch, cu rezoluţie Full HD, plus o cameră de 21 MP în spate şi una frontală de 13 MP. Handsetul e dotat cu 3 GB RAM, 16 GB stocare şi va rula Android 5.0 Lollipop din start.

Acest model sună ca un selfie phone, având în vedere camera frontală şi nu m-ar mira să apară şi un blitz în acea zonă. Luand in calcul diagonala, se poate spune şi că acest terminal ar fi înrudit cu Xperia Z3 Compact, deşi modelele Compact nu au avut niciodată camere selfie chiar atât de bune. Acelaşi telefon a apărut şi pe site-ul de import din India Zauba, deci ar putea debuta în India curând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×