Fostul şef Xbox, Robbie Bach considera că Microsoft ar fi trebuit să lanseze un Xbox Phone

1.071 ori
<b>Fostul şef Xbox, Robbie Bach considera că Microsoft ar fi trebuit să lanseze un Xbox Phone</b>Robbie Bach, cel care a condus segmentul de gaming de la Microsoft pe durata lansării primei console şi generaţiei Xbox 360 a acordat recent un interviu celor de la Polygon. &Icirc;n acesta el a abordat şi gamingul portabil. &nbsp; Bach a petrecut 22...

Robbie Bach, cel care a condus segmentul de gaming de la Microsoft pe durata lansării primei console şi generaţiei Xbox 360 a acordat recent un interviu celor de la Polygon. În acesta el a abordat şi gamingul portabil.

Bach a petrecut 22 de ani la Microsoft şi a părăsit compania în 2010. El a scris o carte numită "Xbox Revisited: A Game Plan for Corporate and Civic Renewal", care va fi lansată în septembrie. În cadrul interviului fostul oficial aminteşte şi că a existat un proiect de "Xboy", o consolă portabilă de jocuri produsă de segmentul Xbox de la Microsoft.

Cu toate acestea Bach şi echipa sa au respins acest proiect, considerând că el va avea un impact negativ asupra produselor Xbox. În ciuda faptului că a respins o consolă portabilă, acest fost şef MS regreta acum că nu a fost lansat măcar un smartphone axat pe gaming, şi nu doar un rival pentru PSP. Un Xphone ar fi prins la public, mai ales dacă ar fi corectat toate greşelile unui Xperia Play, care a eşuat, deşi a fost bine primit iniţial. Ati fi cumparat un smartphone Xbox?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×