Sony Ericsson Aino, in sfarsit un PSP Phone?

2.715 ori
<b>Sony Ericsson Aino, in sfarsit un PSP Phone?</b>Dintre cele 3 anunturi de terminale Sony Ericsson de ieri, modelul Aino iese in evidenta, acompaniat fiind de Satio si Yari. Nu ca handsetul cu camera de 12 megapixeli nu ar fi impresionant, sau ca modelul pentru gameri nu ar fi original, dar Aino este...

Dintre cele 3 anunturi de terminale Sony Ericsson de ieri, modelul Aino iese in evidenta, acompaniat fiind de Satio si Yari. Nu ca handsetul cu camera de 12 megapixeli nu ar fi impresionant, sau ca modelul pentru gameri nu ar fi original, dar Aino este pur si simplu mai atractiv.

Avem de-a face cu un telefon multimedia dotat cu display touch, al carui design este impresionant si ii duce pe multi cu gandul la un posibil PSP Phone. Sony Ericsson Aino vine cu un display TFT touch de 3 inchi, cu rezolutie de 240 x 432 pixeli, memorie interna de 55 MB, slot pentru carduri microSD si camera de 8.1 megapixeli, cu autofocus si blitz.

Aino

Handsetul va sosi la pachet cu un card microSD Sandisk de 8 GB si va complet compatibil cu PlayStation 3. Aino este apropiat de asa-zisul PSP Phone prin capacitatile sale media si stilul de design, iar telefonul va sosi pe piata in luna octombrie, in variante de culoare negru obsidian si alb luminos. Noul Sony Ericsson va include in pachet si un dock de incarcare EC100 si un set de casti wireless stereo MH100.

Iata clipul promotional pentru impresionantul telefon multimedia:

[via GSM Dome; Mobile Spots]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×