O imagine cu noul iPhone, disponibila in iPhone SDK

2.512 ori
<b>O imagine cu noul iPhone, disponibila in iPhone SDK</b>In vreme ce toata lumea e cu ochii pe Palm Pre si Sprint sau pe noile terminale AT&T Nokia, iPhone-ul a intrat intr-un relativ con de umbra. Totusi, el este adus din nou in atentia publicului, prin intermediul unei imagini care reprezinta noua versiune a...

In vreme ce toata lumea e cu ochii pe Palm Pre si Sprint sau pe noile terminale AT&T Nokia, iPhone-ul a intrat intr-un relativ con de umbra. Totusi, el este adus din nou in atentia publicului, prin intermediul unei imagini care reprezinta noua versiune a telefonului si care a fost inclusa in SDK-ul iPhone.

E drept ca avem de-a face cu o imagine de calitate indoielnica, dar este totusi vorba de iconurile incluse in varianta beta a noului iPhone SDK, iar fotografiile au fost marite pana la un nivel rezonabil. Observati ca avem de-a face practic cu acelasi design de la iPhone 3G, ceea ce ar putea fi o dezamagire pentru unii, care tot asteapta providentialul iPhone 3.0, cu o forma total schimbata.

Vina pentru asteptarile uriase ale publicului o poarta si conceptele de  iPhone 4G sau iPhone 3.0, care mai de care mai glossy, dotate cu tastatura QWERTY, gamepad, camera de 5 megapixeli si ecran wide cu aspect 16:9. Ati prefera un iPhone mai aratos cu specificatii similare cu cele ale modelului 3G sau un terminal cu acelasi design si specificatii superioare?

[Via: Mobilewhack.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×