Reclama telefonului Nokia 5800 XpressMusic isi face aparitia (Video)

2.563 ori
<b>Reclama telefonului Nokia 5800 XpressMusic isi face aparitia (Video)</b>Handsetul Nokia 5800 XpressMusic a reusit sa poposeasca in sfarsit in SUA, la magazinele oficiale Nokia din Chicago si iata si prima reclama a telefonului, descoperita recent pe web: Considerata mai degraba o prezentare a terminalului, reclama subliniaza...

Handsetul Nokia 5800 XpressMusic a reusit sa poposeasca in sfarsit in SUA, la magazinele oficiale Nokia din Chicago si iata si prima reclama a telefonului, descoperita recent pe web:

Considerata mai degraba o prezentare a terminalului, reclama subliniaza atuurile lui Nokia 5800 XpressMusic, printre ele numarandu-se si display-ul touch de 3.2 inchi, cu ratie a aspectului 16:9 si suport pentru numeroase moduri de input (degetul utilizatorului, stylus, "pana" de chitara).

Aflam si ca handsetul integreaza servicii Ovi si observam o parte a interfatei sale in actiune, plus excelentul browser web pus la treaba. In cazul in care va intrebati, acest telefon costa 350 de dolari in SUA si va sosi la un pret cat de cat asemanator si in tara noastra.

Sursa: Mobile-spots.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×