Sony Ericsson anuntat pierderi de 358 de milioane de euro pentru primul trimestru al anului

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.192 ori
<b>Sony Ericsson anuntat pierderi de 358 de milioane de euro pentru primul trimestru al anului</b>Sony Ericsson a anuntat pierderi pentru a treia oara consecutiv, in raportul sau financiar trimestrial, o "performanta" deloc socanta, avand in vedere situatia economica globala. De aceasta data, producatorul seriilor Walkman si Cyber-shot a pierdut 358...

Sony Ericsson a anuntat pierderi pentru a treia oara consecutiv, in raportul sau financiar trimestrial, o "performanta" deloc socanta, avand in vedere situatia economica globala. De aceasta data, producatorul seriilor Walkman si Cyber-shot a pierdut 358 de milioane de euro.

Vanzarile de telefoane Sony Ericsson au scazut cu 36%, in comparatie cu cele din aceeasi perioada a anului 2008, dar analistii raman optimisti si afirma ca aceste cifre se potrivesc cu predictiile lor si ca producatorul va trece cu bine de criza. Compania a mai anuntat un program de reducere a costurilor, care va presupune micsorarea cheltuielilor cu 400 de milioane de euro, dar care va avea ca efect 2000 de concedieri.

Sony Ericsson nu renunta totusi la planul sau de a lansa o noua serie de telefoane, "Entertainment Unlimited", modele high end care suporta functii de gaming, functii muzicale si servicii de livrare a continuturilor si aplicatiilor. Printre aceste noi terminale se numara si Idou, primul telefon cu camera de 12 megapixeli, prezentat la MWC 2009, plus un alt handset misterios, ce urmeaza a fi anuntat in data de 28 mai 2009.

[Via: Boygeniusreport.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×