Sony Ericsson anuntat pierderi de 358 de milioane de euro pentru primul trimestru al anului

1.260 ori
<b>Sony Ericsson anuntat pierderi de 358 de milioane de euro pentru primul trimestru al anului</b>Sony Ericsson a anuntat pierderi pentru a treia oara consecutiv, in raportul sau financiar trimestrial, o "performanta" deloc socanta, avand in vedere situatia economica globala. De aceasta data, producatorul seriilor Walkman si Cyber-shot a pierdut 358...

Sony Ericsson a anuntat pierderi pentru a treia oara consecutiv, in raportul sau financiar trimestrial, o "performanta" deloc socanta, avand in vedere situatia economica globala. De aceasta data, producatorul seriilor Walkman si Cyber-shot a pierdut 358 de milioane de euro.

Vanzarile de telefoane Sony Ericsson au scazut cu 36%, in comparatie cu cele din aceeasi perioada a anului 2008, dar analistii raman optimisti si afirma ca aceste cifre se potrivesc cu predictiile lor si ca producatorul va trece cu bine de criza. Compania a mai anuntat un program de reducere a costurilor, care va presupune micsorarea cheltuielilor cu 400 de milioane de euro, dar care va avea ca efect 2000 de concedieri.

Sony Ericsson nu renunta totusi la planul sau de a lansa o noua serie de telefoane, "Entertainment Unlimited", modele high end care suporta functii de gaming, functii muzicale si servicii de livrare a continuturilor si aplicatiilor. Printre aceste noi terminale se numara si Idou, primul telefon cu camera de 12 megapixeli, prezentat la MWC 2009, plus un alt handset misterios, ce urmeaza a fi anuntat in data de 28 mai 2009.

[Via: Boygeniusreport.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×