Nokia va re-lansa modelul 5800 XpressMusic, in varianta cu ecran capacitiv

2.544 ori
<b>Nokia va re-lansa modelul 5800 XpressMusic, in varianta cu ecran capacitiv</b>Nu ar fi prima oara cand Nokia ia un model deja existent de telefon, ii imbunatateste dotarile hardware si software si il-relanseaza... De aceasta data va fi vorba despre Nokia 5800 XpressMusic, care va primi drept upgrade un touchscreen capacitiv. Astfel...

Nu ar fi prima oara cand Nokia ia un model deja existent de telefon, ii imbunatateste dotarile hardware si software si il-relanseaza... De aceasta data va fi vorba despre Nokia 5800 XpressMusic, care va primi drept upgrade un touchscreen capacitiv.

Astfel de re-lansari s-au aplicat in cazul terminalelor N85/N86, N93/N93i, N95/N96, iar DigiTimes isi citeaza sursele (printre care si furnizori taiwanezi de componente), care afirma ca Nokia va inlocui display-ul rezistiv al lui 5800 cu unul capacitiv. Samsung i8910, un terminal bazat pe platforma S60 vine cu o astfel de dotare, folosind-o drept atuu in fata rivalilor sai.

Un display touchscreen capacitiv ar face telefonul Nokia 5800 XpressMusic mai user-friendly si gata de a raspunde la comenzi. Un "dezavantaj" ar fi renuntarea la acea "pana de chitara", cu care era controlat ecranul handsetului, dar se pare ca noua versiune va avea si avantaje majore, printre care si o platforma software creata de Symbian Foundation.

[Via: Engadgetmobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×