Sony Ericsson combina Java si Flash intr-o singura aplicatie

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.345 ori
<b>Sony Ericsson combina Java si Flash intr-o singura aplicatie</b>Cu cateva zile in urma Sony Ericsson a anuntat oficial ca planuieste sa lanseze o noua tehnologie care permite developerilor sa combine potentialul lui Adobe Flash Lite cu cel al lui Java ME. Din cele 2 va rezulta o singura aplicatie Java, care va trece...

Cu cateva zile in urma Sony Ericsson a anuntat oficial ca planuieste sa lanseze o noua tehnologie care permite developerilor sa combine potentialul lui Adobe Flash Lite cu cel al lui Java ME.

Din cele 2 va rezulta o singura aplicatie Java, care va trece peste defectele intalnite pana acum de catre developeri. Java foloseste numeroase API-uri care permit developerilor sa acceseze functii ale telefoanelor (Bluetooth, WiFi), in vreme ce Flash nu dispune de aceleasi beneficii. In schimb, Flash ofera functii utile la nivel de interfata, in comparatie cu Java. Folosind ambele tehnologii developerii pot crea un joc, spre exemplu, care foloseste Flash in meniuri si Java pentru restul feature-urilor.

Sony Ericsson va lansa in a doua jumatate a acestui an un set de API-uri in kitul sau software, care vor permite programatorilor sa profite de imbinarea tehnologiilor. Aplicatiile rezultate vor fi tratate ca softuri normale Java, pe platforma developerilor Sony Ericsson, dar si de catre operatorii industriei mobile, care suporta aplicatii Java. Sony Ericsson va oferi suport pentru noua tehnologie pe telefoanele sale in cea de-a doua jumatate a lui 2008, implementandu-l pe toate telefoanele sale, in viitor.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×