De azi se schimba numerotatia Romtelecom

Autor:  | Publicat în:  Romtelecom 1.640 ori
<b>De azi se schimba numerotatia Romtelecom</b>Romtelecom lanseaza de azi un nou plan national de numerotatie, care presupune utilizarea numerelor de telefon formate din 10 cifre, ne informeaza Ziua. Cele 10 cifre vor include prefixul national (0), prefixul de judet si numarul local. Modificarea se...

Romtelecom lanseaza de azi un nou plan national de numerotatie, care presupune utilizarea numerelor de telefon formate din 10 cifre, ne informeaza Ziua.

Cele 10 cifre vor include prefixul national (0), prefixul de judet si numarul local. Modificarea se aplica in cazul convorbirilor locale si nationale, anunta oficialii Romtelecom. Daca sunteti din Bucuresti, de exemplu, va trebui sa formati prefixul "021" urmat de cele 7 cifre ale numarului normal pentru a suna un alt locuitor al Capitalei. In perioada 3 mai - 31 iulie veti putea folosi in paralel vechea numerotatie, dar si pe cea formata din 10 cifre.

Un mesaj vocal va va informa despre modificarea efectuata incepand de azi, iar incepand cu data de 1 august va fi utilizat doar noul format de numerotare specific Romtelecom. Pana la 1 octombrie, clientii operatorului care vor folosi vechea numerotatie, vor fi instiintati ca trebuie sa formeze numerele folosind sistemul de 10 cifre.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×