Telefoanele celebritatilor: de la Andreea Banica la Silviu Prigoana

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 7.755 ori
<b>Telefoanele celebritatilor: de la Andreea Banica la Silviu Prigoana</b>In cazul in care articolul despre telefoanele politicienilor nu v-a fost de ajuns, va informam ce telefoane poseda celebritatile autohtone, mentionand atat "bogatii" cat si "frumosii". Astfel aflam, via Apropo TV ca Silviu Prigoana este fericitul posesor...

In cazul in care articolul despre telefoanele politicienilor nu v-a fost de ajuns, va informam ce telefoane poseda celebritatile autohtone, mentionand atat "bogatii" cat si "frumosii".

Astfel aflam, via Apropo TV ca Silviu Prigoana este fericitul posesor al unui iPhone, primit cadou de la fiul sau din SUA. Interesant este faptul ca Prigoana a mentionat ca "el nu da banii pe nimicuri", nefiind deci prea impresionat de handsetul sau. Trecand in lumea "celor frumosi" aflam ca Andreea Banica este posesoarea unui telefon care valoreaza 5000 de euro, un Vertu, in vreme Simona Sensual are un Samsung Armani.

In cazul in care erati curiosi, Vali Vijelie detine un Nokia Arte, iar revenind la vedete Playboy, Andreea Spataru detine de asemenea un Vertu, dar acesta valoreaza nu mai putin de 6000 de euro. Ultima oara cand aflam vesti despre telefonul Andreei Marin, acesta valora doar 150RON si era un Nokia 6100, facand-o de ras pe "zana", care nu intra in randul celebritatilor de mai sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×