Nokia 5800 Tube, telefonul cu touchscreen lansat peste o luna?

2.181 ori
<b>Nokia 5800 Tube, telefonul cu touchscreen lansat peste o luna?</b>Un alt zvon marca Nokia Tube si-a facut recent aparitia pe Internet, acesta incluzand si o data de lansare a handsetului in Marea Britanie, 8 octombrie. Se pare ca telefonul Nokia dotat cu touchscreen va sosi practic pe neasteptate, deoarece o astfel de...

Un alt zvon marca Nokia Tube si-a facut recent aparitia pe Internet, acesta incluzand si o data de lansare a handsetului in Marea Britanie, 8 octombrie.

Se pare ca telefonul Nokia dotat cu touchscreen va sosi practic pe neasteptate, deoarece o astfel de lansare este precedata de obicei de conferinte de presa, preview-uri, anunturi oficiale si expozitii care prezinta prototipul. Avand in vedere numarul urias de zvonuri despre Tube din aceasta vara, lansarea nu pare a fi atat de departe, de vreme ce terminalul si-a gasit un loc chiar si in cel mai nou film Batman.

Intrebarea este daca Nokia a finisat interfata touch S60, scapand de toate bugurile acesteia... In plus, suntem curiosi sa aflam care va fi operatorul ales de finlandezi pentru o astfel de lansare cruciala. Vodafone, Orange, O2, 3, T-Mobile? Octombrie devine deja o luna in care pasionatii de smartphone-uri vor avea dureri de cap, incercand sa aleaga intre HTC Dream, XPERIA X1, HTC Touch Pro si acum si Nokia Tube.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×