Nokia 5800 Tube, telefonul cu touchscreen lansat peste o luna?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.062 ori
<b>Nokia 5800 Tube, telefonul cu touchscreen lansat peste o luna?</b>Un alt zvon marca Nokia Tube si-a facut recent aparitia pe Internet, acesta incluzand si o data de lansare a handsetului in Marea Britanie, 8 octombrie. Se pare ca telefonul Nokia dotat cu touchscreen va sosi practic pe neasteptate, deoarece o astfel de...

Un alt zvon marca Nokia Tube si-a facut recent aparitia pe Internet, acesta incluzand si o data de lansare a handsetului in Marea Britanie, 8 octombrie.

Se pare ca telefonul Nokia dotat cu touchscreen va sosi practic pe neasteptate, deoarece o astfel de lansare este precedata de obicei de conferinte de presa, preview-uri, anunturi oficiale si expozitii care prezinta prototipul. Avand in vedere numarul urias de zvonuri despre Tube din aceasta vara, lansarea nu pare a fi atat de departe, de vreme ce terminalul si-a gasit un loc chiar si in cel mai nou film Batman.

Intrebarea este daca Nokia a finisat interfata touch S60, scapand de toate bugurile acesteia... In plus, suntem curiosi sa aflam care va fi operatorul ales de finlandezi pentru o astfel de lansare cruciala. Vodafone, Orange, O2, 3, T-Mobile? Octombrie devine deja o luna in care pasionatii de smartphone-uri vor avea dureri de cap, incercand sa aleaga intre HTC Dream, XPERIA X1, HTC Touch Pro si acum si Nokia Tube.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×