Sony Ericsson G705 scapat pe Internet

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.355 ori
<b>Sony Ericsson G705 scapat pe Internet</b>In urmatoarea imagine puteti admira handsetul inca neanuntat oficial Sony Ericsson G705, un slider de nivel mediu care ruleaza platforma A2 (A200) si include o camera de 3.2 megapixeli. Cam acestea sunt toate detaliile pe care le avem pana acum, despre...

In urmatoarea imagine puteti admira handsetul inca neanuntat oficial Sony Ericsson G705, un slider de nivel mediu care ruleaza platforma A2 (A200) si include o camera de 3.2 megapixeli.

Cam acestea sunt toate detaliile pe care le avem pana acum, despre noul terminal, evident asta daca excludem suportul Bluetooth, un media player si slot Memory Stick Micro (M2). Nici nu indraznim sa presupunem cand va fi lansat acest slider, de vreme ce am vazut telefoane Sony Ericsson fiind chiar anulate, cu nici o luna in urma.

Sony Ericsson G705

Plasarea tastelor si forma acestora este geniala, pentru toti cei care au obiectat vreodata in legatura cu comoditatea operarii unui Sony Ericsson. Ramane acum de vazut cum sta terminalul la capitolul display, memorie interna, suport 3G si cu ce interfata va sosi el. Un feature il aflam deja de pe ecranul handsetului: prezenta suportului pentru conectivitate 3G. Promitator? Asa credem si noi!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×