Opera Mobile 9.5 beta 1 rezolva un bug de notificare audio

989 ori
<b>Opera Mobile 9.5 beta 1 rezolva un bug de notificare audio</b>Opera Mobile 9.5 a debutat cu dreptul, dar ca majoritatea softurilor aflate in faza beta, el include numeroase buguri care trebuie corectate. Primul update este deja disponibil gata de a corecta primele probleme semnalate de testeri. Update-ul beta 1...

Opera Mobile 9.5 a debutat cu dreptul, dar ca majoritatea softurilor aflate in faza beta, el include numeroase buguri care trebuie corectate. Primul update este deja disponibil gata de a corecta primele probleme semnalate de testeri.

Update-ul beta 1 rezolva un bug audio, care dezactiveaza notificarile prin intermediul sunetului. Acest update a fost destul de usor de lansat, dar vom vedea si altele mai complexe in curand. Pe langa anuntul rezolvarii acestui bug, Opera si-a informat publicul ca orice utilizator care se confrunta cu erori OOM (out of memory) va trebui sa foloseasca tehnica "cache file relocation" a celor de la WMExperts, cu un fisier necesar descarcabil aici.

Daca nu ati testat inca Opera Mobile 9.5 beta 1, o puteti face descarcand softul aici, asta daca doriti sa va ocupati timpul pana ce apare Firefox Mobile sau un alt jucator pe piata browserelor mobile. Ati testat softul si ati gasit noi buguri? Informati-ne si le vom publica, iar Opera va incerca sa le rezolve cat mai curand, in speranta ca dupa inca 2-3 update-uri browserul va arata cel putin decent la capitolul erori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×