MWg Zinc II, scos din cutie si prima impresie

Autor:  | Publicat în:  Motorola 923 ori
<b>MWg Zinc II, scos din cutie si prima impresie</b>Dupa ce va aduceam numeroase informatii despre smartphone-ul MWg Zinc II in articole anterioare, iata ca a venit momentul unei experiente de unboxing, analizata in urmatorul clip video: Aflam prima impresie despre terminal a unui editor Pocketpcthoughts,...

Dupa ce va aduceam numeroase informatii despre smartphone-ul MWg Zinc II in articole anterioare, iata ca a venit momentul unei experiente de unboxing, analizata in urmatorul clip video:

Aflam prima impresie despre terminal a unui editor Pocketpcthoughts, care pare destul de impresionat de smartphone-ul dotat cu Windows Mobile Professional 6.1. Asta daca nu luam in calcul faptul ca editorul isi exprima nemultumirea in legatura cu specificatii last-gen ale handsetului, cum sunt cei doar 64 MB de RAM sau display-ul touchscreen de 2.8 inchi cu rezolutie de 320 x 240 pixeli.

Avem de-a face cu un terminal quad-band GSM (850/900/1800/1900 MHz), dotat cu un procesor Samsung de 500 MHz, GPS si o tastatura glisanta. MWg Zinc II suporta conectivitate tri-band HSDPA 3G (850/1900/2100 MHz), iar revenind la opinia editorului, acesta se declara "indragostit" de HTC Touch Diamond si rezolutia sa VGA, care va face experienta vizuala oferita de Zinc II inferioara. Handsetul Mwg este disponibil acum prin intermediul celor de la Expansys la pretul de 749 dolari.

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×