Sony Ericsson isi schimba culoarea dar naravul ba

2.535 ori
<b>Sony Ericsson isi schimba culoarea dar naravul ba</b>Se pare ca schimbarile de culoare sunt la moda in randul celor de la Sony Ericsson, care vor pune in vanzare o varianta de K850&nbsp; intr-o alta nuanta decat ne obisnuisem, acelasi lucru intamplandu-se si cu modelul K770i. Noile nuante in care este...

Se pare ca schimbarile de culoare sunt la moda in randul celor de la Sony Ericsson, care vor pune in vanzare o varianta de K850  intr-o alta nuanta decat ne obisnuisem, acelasi lucru intamplandu-se si cu modelul K770i.

Noile nuante in care este disponibil K770i sunt Henna si Negru (Soft). Nu stim inca o data sigura de lansare a acestor variante, dar ne imaginam ca nu va trece prea mult timp de la acest anunt pana ce terminalele vor fi pe piata. La doar 14.5mm, K770 este cu adevarat un terminal slim, dotat cu o camera de 3.2 megapixeli, lansat in 2007. Handsetul opereaza in retele GSM/GPRS de 900/1800/1900 MHz si UMTS 2100.

Schimbarile de culoare sunt la moda in randul terminalelor din seria Cybershot, dar si a celor din seria Walkman, cele mai populare produse de Sony Ericsson. Noile versiuni au aceleasi dotari ca si variantele initiale ale handseturilor, dar diferenta de culoare poate tenta anumiti clienti sa cumpere telefonul, mai ales daca nu posedau deja un astfel de terminal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×