Sony Ericsson va anunta 3 noi telefoane!

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.617 ori
<b>Sony Ericsson va anunta 3 noi telefoane!</b>Marti, 6 noiembrie, va fi inca o zi de glorie pentru producatorul Sony Ericsson, daca luam in calcul faptul ca vor fi anuntate nu mai putin de 3 noi terminale produse de companie. Primul pe lista este Sony Ericsson W890i, un telefon din seria Walkman, cu...

Marti, 6 noiembrie, va fi inca o zi de glorie pentru producatorul Sony Ericsson, daca luam in calcul faptul ca vor fi anuntate nu mai putin de 3 noi terminale produse de companie.

Primul pe lista este Sony Ericsson W890i, un telefon din seria Walkman, cu suport 3G si care va include un accelerometru si o camera de 3.2 megapixeli. Evident, pe lista sa de feature-uri se afla si o noua versiune a celebrului media player Sony Walkman, completand un terminal promitator. Cel de-al doilea telefon care va fi anuntat marti este W380i, un alt telefon din seria Walkman, dar unul de nivel mediu, care va sosi cu un feature cunoscut sub numele de "control prin gesturi".

Conform surselor din domeniu, sistemul de control ce implica fisiere media al lui W380i se va baza pe gesturi fizice. In cele din urma, modelul K660i, pe care vi l-am prezentat intr-un articol anterior, va fi de asemenea prezentat marti. Terminalul se axeaza pe functii internet si va permite utilizatorilor sai sa navigheze pe web atat in mod portrait cat si landscape. De asemenea, acest telefon 3G include si un cursor on-screen in stil Opera Mini. Nu se cunoaste inca un pret sau o data de lansare pentru nici unul dintre cele 3 handseturi, dar va vom tine la curent pe masura ce Sony Ericsson isi prezinta noile modele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×