Sony Ericsson Kate primeste numele oficial C510

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.148 ori
<b>Sony Ericsson Kate primeste numele oficial C510</b>Unul dintre ultimele telefoane Sony Ericsson Cyber-shot, modelul Kate a primit acum numele oficial de C510, pe care nu trebuie sa il confundati cu handsetul K510. De asemenea s-au produs si cateva modificari ale specificatiilor pe care le cunosteam in...

Unul dintre ultimele telefoane Sony Ericsson Cyber-shot, modelul Kate a primit acum numele oficial de C510, pe care nu trebuie sa il confundati cu handsetul K510. De asemenea s-au produs si cateva modificari ale specificatiilor pe care le cunosteam in cazul lui Kate, cu cateva luni in urma.

C510 va sosi cu o camera de 3.2 megapixeli si nu cu cea de 5 megapixeli cu care se afisase Kate initial, dar dotarile sale vor ramane aceleasi> autofocus, detectare faciala, blitz Xenon si mecanism de acoperire a lentilei. Astfel de caracteristici plaseaza noul handset in categoria telefoanelor Cyber-shot de nivel mediu.

C510 va sosi si cu interfata Cyber-shot UI 2.0, afisata pe un ecran QVGA cu diagonala de 2.2 inchi. Va fi cu siguranta nevoie sa faceti un upgrade al memoriei acestui telefon, care va dispune doar de 120 MB. In cele din urma, aflam ca acest nou membru al familiei Cyber-shot va sosi pe piata peste luni.

Sursa: Phone Mag

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×