HTC cumpara One & Co, firma cu care a creat Touch Diamond

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.557 ori
<b>HTC cumpara One & Co, firma cu care a creat Touch Diamond</b>Probabil dorind sa-i pastreze aproape pe cei cu care a colaborat la realizarea handsetului Touch Diamond, HTC a achizitionat compania de design One & Co. Acestia si HTC au creat si faimoasa interfata TouchFLO 3D, care reprezinta 50% din farmecul...

Probabil dorind sa-i pastreze aproape pe cei cu care a colaborat la realizarea handsetului Touch Diamond, HTC a achizitionat compania de design One & Co.

Acestia si HTC au creat si faimoasa interfata TouchFLO 3D, care reprezinta 50% din farmecul terminalelor moderne ale companiei. One & Co are clienti cu nume rasunatoare, ca Adidas, Coca-Cola, Palm sau Dell, iar mintile fanteziste pot specula pe seama aparitiei unui produs hibrid, gen Adidas Diamond sau Coca-Cola Touch.

Evident hibridul va fi doar la nivel de brand si probabil de continuturi media... Mutarea celor de la HTC vine ca urmare a succesului acestora in 2008, an in care au inregistrat cea mai mare cifra de vanzari de pana acum, iar terminalele pe care le pregatesc arata ca trendul ascendent al firmei poate continua si in 2009.

Sursa: HTC Club

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×