Samsung lanseaza telefonul de lux S9402 Ego

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.926 ori
<b>Samsung lanseaza telefonul de lux S9402 Ego</b>Samsung nu este la prima tentativa de a cuceri publicul pietei telefoanelor de lux, dar ultimul handset de acest gen, creat in colaborare cu Bang & Olufsen nu a avut succesul scontat. Acum a venit momentul ca Samsung sa incerce pieta din nou, prin...

Samsung nu este la prima tentativa de a cuceri publicul pietei telefoanelor de lux, dar ultimul handset de acest gen, creat in colaborare cu Bang & Olufsen nu a avut succesul scontat.

Acum a venit momentul ca Samsung sa incerce pieta din nou, prin intermediul telefonului de lux Ego S9402. Avem de-a face cu un terminal DuoS, ceea ce inseamna ca el va folosi 2 cartele SIM, iar pe lista sa de specificatii se afla o camera de 5 megapixeli, un slot pentru carduri microSDHC de pana la 8 GB si un display QVGA AMOLED.

Samsung Ego GT-S9402 este dotat cu o baterie de 960 mAh si suporta conectivitate triband GSM (900/1800/1900 MHz) si GPRS/EDGE pe primul SIM si dual band (900/1800 MHz) si GPRS/EDGE pe cel de-al doilea. Handsetul de lux are o memorie interna de 1 GB, iar marea sa lipsa este cea a conectivitatii 3G. Totusi, per total, dotarile sale reusesc sa eclipseze un Vertu, astfel ca "fashionistii" vor fi fericiti.

Sursa: GSM Dome

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×