Produse evoMAG.ro

Samsung lanseaza telefonul de lux S9402 Ego

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.792 ori
<b>Samsung lanseaza telefonul de lux S9402 Ego</b>Samsung nu este la prima tentativa de a cuceri publicul pietei telefoanelor de lux, dar ultimul handset de acest gen, creat in colaborare cu Bang & Olufsen nu a avut succesul scontat. Acum a venit momentul ca Samsung sa incerce pieta din nou, prin...

Samsung nu este la prima tentativa de a cuceri publicul pietei telefoanelor de lux, dar ultimul handset de acest gen, creat in colaborare cu Bang & Olufsen nu a avut succesul scontat.

Acum a venit momentul ca Samsung sa incerce pieta din nou, prin intermediul telefonului de lux Ego S9402. Avem de-a face cu un terminal DuoS, ceea ce inseamna ca el va folosi 2 cartele SIM, iar pe lista sa de specificatii se afla o camera de 5 megapixeli, un slot pentru carduri microSDHC de pana la 8 GB si un display QVGA AMOLED.

Samsung Ego GT-S9402 este dotat cu o baterie de 960 mAh si suporta conectivitate triband GSM (900/1800/1900 MHz) si GPRS/EDGE pe primul SIM si dual band (900/1800 MHz) si GPRS/EDGE pe cel de-al doilea. Handsetul de lux are o memorie interna de 1 GB, iar marea sa lipsa este cea a conectivitatii 3G. Totusi, per total, dotarile sale reusesc sa eclipseze un Vertu, astfel ca "fashionistii" vor fi fericiti.

Sursa: GSM Dome

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×