Tehnologia RIM SurePress, premiata la MWC 2009

1.742 ori

RIM, producatorul celebrelor terminale BlackBerry, a primit in cadrul showului Mobile World Congress 2009, de la Barcelona premiul pentru "Cea mai importanta inovatie in domeniul tehnologiei mobile". Distinctia a fost acordata deoarece juriul a considerat...

RIM, producatorul celebrelor terminale BlackBerry, a primit in cadrul showului Mobile World Congress 2009, de la Barcelona premiul pentru "Cea mai importanta inovatie in domeniul tehnologiei mobile". Distinctia a fost acordata deoarece juriul a considerat tehnologia RIM SurePress o inovatie foarte importanta.

Tehnologia RIM SurePress, premiata la MWC 2009

Intrebarea este daca RIM chiar merita un astfel de premiu, care ar insemna practic ca producatorul canadian a reusit sa dezvolte o serie de aplicatii si caracteristici ale telefoanelor sale, care imbunatatesc precizia tastarii si navigarii in meniuri, in special pe handseturile cu touchscreen.

SurePress este acea tehnologie care imita senzatia avuta la tastarea pe un keypad fizic, doar ca utilizatorul o simte pe o tastatura virtuala (touchscreen capacitiv). Premiul pare total nemeritat cand te gandesti ca scrierea unui email pe BlackBerry Storm este un chin, deoarece tastatura virtuala se poate reseta si va face pauze atunci cand treceti de la un caracter la altul.

Sa fie premiul de la Barcelona unul "cumparat"?

Sursa: Boygeniusreport.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×