Sony Ericsson lanseaza telefonul W350i, in stil retro

2.874 ori
<b>Sony Ericsson lanseaza telefonul W350i, in stil retro</b>Sony Ericsson a lansat nu mai putin de 3 noi terminale mobile astazi, dintre care s-a facut remarcat modelul W350i, o combinatie dintre T39 si Z700, dupa cum puteti remarca in imaginea urmatoare: W350i include o camera de 1.3 megapixeli, radio FM,...

Sony Ericsson a lansat nu mai putin de 3 noi terminale mobile astazi, dintre care s-a facut remarcat modelul W350i, o combinatie dintre T39 si Z700, dupa cum puteti remarca in imaginea urmatoare:

W350i include o camera de 1.3 megapixeli, radio FM, Bluetooth, 14MB de memorie interna plus un card de memorie Memory Stick Micro de 512MB. Terminalul este disponibil in variante de culoare neagra (Electric), albastra (Ice), neagra (Hypnotic) sau alba (Graphic). Ne putem astepta si la o varianta W350a, a acestui terminal, care sa suporte conectivitate GSM in banda de 850 MHz, in locul celei de 900 MHz a versiunii W350i.

Ne intriga designul si amplasarea tastelor cu functii muzicale, o idee buna a celor de la Sony Ericsson si cu siguranta un factor atractiv pentru trendsetteri. Evident, daca am fi carcotasi, ne-am intreba de ce nu vedem pe lista de specificatii tehnice o camera mai performanta sau suport pentru conectivitate 3G, dar ne declaram multumiti de realizarile producatorului, avand in vedere publicul tintit. Terminalul se va lansa la jumatatea acestui an, la un pret inca neprecizat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×