Sony Ericsson Live With Walkman scos din cutie și pus la ureche (Video)

1.541 ori
<b>Sony Ericsson Live With Walkman scos din cutie și pus la ureche (Video)</b>V-am prezentat deja un telefon Sony Ericsson de nouă generație destinat persoanelor care trăiesc activ și extrem și acum e momentul să prezentăm un handset pentru melomani. Nu vă așteptați la vreun HTC Sensation XE, deoarece aceste model este 3...

V-am prezentat deja un telefon Sony Ericsson de nouă generație destinat persoanelor care trăiesc activ și extrem și acum e momentul să prezentăm un handset pentru melomani. Nu vă așteptați la vreun HTC Sensation XE, deoarece aceste model este 3 ori mai ieftin... Iată-l pe Sony Ericsson Live With Walkman scos din cutie la Mobilissimo.ro:

Avem de-a face aici cu un telefon care pare mai degrabă parte a seriei Mini de la SE, fiind foarte mic și nu chiar foarte ușor sau subțire. Totuși, acest device butucănos se presupune că ne oferă o experiență de audiție fantastică. în cutia sa se afla bateria, o serie de manuale, cablul microUSB, încărcătorul și căștile, care în mod surprinzător nu sunt pe formatul earbuds, ci standard.

Acest handset Android folosește chiar și schema de control a modelelor mini, cărora ecranul nu le permite chiar o experiență Android complet, astfel că se folosesc de funcțiile principale plasate în cele 4 colțuri ale ecranului, cu accent pe cele de comunicare. în zilele următoare o să aflăm dacă brandul Walkman a renăscut sau doar a căzut spre segmentul mid-low end și apoi va veni și recenzia lui Live With Walkman, evident la Mobilissimo.ro.

Sony Ericsson Live With Walkman scos din cutie și pus la ureche (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×