Sony Ericsson Live With Walkman scos din cutie și pus la ureche (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.503 ori
<b>Sony Ericsson Live With Walkman scos din cutie și pus la ureche (Video)</b>V-am prezentat deja un telefon Sony Ericsson de nouă generație destinat persoanelor care trăiesc activ și extrem și acum e momentul să prezentăm un handset pentru melomani. Nu vă așteptați la vreun HTC Sensation XE, deoarece aceste model este 3...

V-am prezentat deja un telefon Sony Ericsson de nouă generație destinat persoanelor care trăiesc activ și extrem și acum e momentul să prezentăm un handset pentru melomani. Nu vă așteptați la vreun HTC Sensation XE, deoarece aceste model este 3 ori mai ieftin... Iată-l pe Sony Ericsson Live With Walkman scos din cutie la Mobilissimo.ro:

Avem de-a face aici cu un telefon care pare mai degrabă parte a seriei Mini de la SE, fiind foarte mic și nu chiar foarte ușor sau subțire. Totuși, acest device butucănos se presupune că ne oferă o experiență de audiție fantastică. în cutia sa se afla bateria, o serie de manuale, cablul microUSB, încărcătorul și căștile, care în mod surprinzător nu sunt pe formatul earbuds, ci standard.

Acest handset Android folosește chiar și schema de control a modelelor mini, cărora ecranul nu le permite chiar o experiență Android complet, astfel că se folosesc de funcțiile principale plasate în cele 4 colțuri ale ecranului, cu accent pe cele de comunicare. în zilele următoare o să aflăm dacă brandul Walkman a renăscut sau doar a căzut spre segmentul mid-low end și apoi va veni și recenzia lui Live With Walkman, evident la Mobilissimo.ro.

Sony Ericsson Live With Walkman scos din cutie și pus la ureche (Video)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×