Nokia 801 și Nokia Lumia 601 Își fac apariția pe web prematur! Iată imagini!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.936 ori
<b>Nokia 801 și Nokia Lumia 601 Își fac apariția pe web prematur! Iată imagini!</b>Mai țineți minte acel telefon care a fost inclus din greșeală în clipul Nokia pentru dezvoltatori? Ei bine, se pare că nu a fost vorba de Nokia 900 Ace, ci de Nokia Lumia 601, după cum afirma un zvon pe filieră Pocketnow.com. Iată terminalul...

Mai țineți minte acel telefon care a fost inclus din greșeală în clipul Nokia pentru dezvoltatori? Ei bine, se pare că nu a fost vorba de Nokia 900 Ace, ci de Nokia Lumia 601, după cum afirma un zvon pe filieră Pocketnow.com. Iată terminalul despre care e vorba:

Acesta este o variantă mai low end a seriei Lumia, după cum o indică și numele său... știți probabil că prima cifră din numele handsetului indica nivelul de avans tehnologic al său, iar o cifră mai mică înseamnă specificatii modeste. Acesta se vrea a fi un model Windows Phone pentru toată lumea, cu preț accesibil, pe care deocamdată nu îl cunoastem. Pocketnow garantează că imaginea e reală, dar din păcate nu avem și specificații pentru acest device.

E foarte probabil ca Nokia Lumia 601 să vină cu o cameră de 5 megapixeli, procesor de 1 GHz, ecran de 3.7 inchi aproximativ și 16 GB de memorie inetrna. și iată și a doua scăpare a zilei, modelul Nokia 801, un nume care nu spune mare lucru, dar a cărui parte din spate mă duce cu gândul la Nokia N8. Se pare că acest device este destinat pieței chineze și este de fapt o varianta cu Symbian Anna a lui N8, dar una ușor modificată.

Camera sa este de 8 megapixeli, vine cu bliț dual LED și în zona se afla și grila unui difuzor. E bizar faptul că nu există butoane în partea frontală, după cum afirma chiar sursa scăpării, Mynokiablog. Dacă pe N801 probabil nu îl vom vedea în țara noastră vreodată, Lumia 601 ar putea fi o vedetă la prețul potrivit.

Nokia 801 și Nokia Lumia 601 Își fac apariția pe web prematur! Iată imagini!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×