Sony Ericsson "Lizzy", urmasul lui M600i?

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.320 ori
<b>Sony Ericsson "Lizzy", urmasul lui M600i?</b>"Dupa 3GSM multi viteji se arata " ar spune un proverb mioritic adaptat industriei mobile. Iata ca si Sony Ericsson si-a amintit sa ne prezinte inca un model, asa-numitul "Lizzy", succesorul lui M600i UIQ. Telefonul arata destul de interesant in poza de...

"Dupa 3GSM multi viteji se arata " ar spune un proverb mioritic adaptat industriei mobile. Iata ca si Sony Ericsson si-a amintit sa ne prezinte inca un model, asa-numitul "Lizzy", succesorul lui M600i UIQ.

Telefonul arata destul de interesant in poza de mai sus, desi este un pic prea lat pentru designul cu care ne-a obisnuit Sony Ericsson, ca sa nu mai spunem de asezare ciudata a tastelor. Camera digitala si conectivitatea prin HSDPA nu au fost inca anuntate drept optiuni pentru acest model, iar fara ele Lizzy nu are nici o sansa in fata competitorilor mai noi.

M600i UIQ este un smartphone care s-a bucurat de succes peste ocean, nefiind promovat la fel de intens in Europa sau Asia. Speram ca macar urmasul sau sa aiba parte de o promovare potrivita cu marimea brandului si putem chiar estima o data pentru lansarea sa: pe la jumatatea anului 2007.

In timp ce Sony Ericsson parte a se intoarce la radacinile sale, cel putin in domeniul designului, touch-screen-ul si slide-phone-ul aduna cat mai multi fani, impunand un nou trend printre pasionatii industriei mobile.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×