Sony Ericsson "Lizzy", urmasul lui M600i?

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.302 ori
<b>Sony Ericsson "Lizzy", urmasul lui M600i?</b>"Dupa 3GSM multi viteji se arata " ar spune un proverb mioritic adaptat industriei mobile. Iata ca si Sony Ericsson si-a amintit sa ne prezinte inca un model, asa-numitul "Lizzy", succesorul lui M600i UIQ. Telefonul arata destul de interesant in poza de...

"Dupa 3GSM multi viteji se arata " ar spune un proverb mioritic adaptat industriei mobile. Iata ca si Sony Ericsson si-a amintit sa ne prezinte inca un model, asa-numitul "Lizzy", succesorul lui M600i UIQ.

Telefonul arata destul de interesant in poza de mai sus, desi este un pic prea lat pentru designul cu care ne-a obisnuit Sony Ericsson, ca sa nu mai spunem de asezare ciudata a tastelor. Camera digitala si conectivitatea prin HSDPA nu au fost inca anuntate drept optiuni pentru acest model, iar fara ele Lizzy nu are nici o sansa in fata competitorilor mai noi.

M600i UIQ este un smartphone care s-a bucurat de succes peste ocean, nefiind promovat la fel de intens in Europa sau Asia. Speram ca macar urmasul sau sa aiba parte de o promovare potrivita cu marimea brandului si putem chiar estima o data pentru lansarea sa: pe la jumatatea anului 2007.

In timp ce Sony Ericsson parte a se intoarce la radacinile sale, cel putin in domeniul designului, touch-screen-ul si slide-phone-ul aduna cat mai multi fani, impunand un nou trend printre pasionatii industriei mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×