Teclast T59, a infinita clona iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.306 ori
<b>Teclast T59, a infinita clona iPhone</b>Scandalurile continua pentru firma Apple, care isi apara cu dintii odrasla numita iPhone atacand, dupa cat se pare pe oricine indrazneste sa scoata un telefon cu touch-screen. Absurzi sau nu, Apple au scapat deocamdata de procesul cu Cisco si isi permit...

Scandalurile continua pentru firma Apple, care isi apara cu dintii odrasla numita iPhone atacand, dupa cat se pare pe oricine indrazneste sa scoata un telefon cu touch-screen. Absurzi sau nu, Apple au scapat deocamdata de procesul cu Cisco si isi permit sa se lupte cu pesti mai mici.

Nu suntem orbi si nici nu aparam producatorul acuzat de Apple, si da, exista mari similitudini intre T59 si iPhone, dar de la asta pana la un proces serios e o cale lunga. Putem numi acest intreg fenomen al "clonarii" telefonului de la Apple o lupta a producatorilor chinezi de a obtine un produs cel putin la fel de usor de folosit si de celebru ca si iPhone.

Pana acum privirile acuzatoare s-au indreptat asupra Meizu si Teclast, producatoare de terminale ce aduc mai mult cu iPhone, decat chiar telefonul de la Apple. Singura scuza pe care o au acesti producatori este faptul ca ei au prezentat doar telefoane concept, care mai pot suferi multe modificari pana la produsul final. Nu cunoastem detaliile tehnice ale modelului, dar putem afirma ca Apple pateste ceea ce a patit si Nokia de-a lungul istoriei sale.

Un terminal de succes, care da lovitura va fi copiat si ras-copiat, mai mult sau mai putin voalat pana la saturarea publicului cu variante ale aceluiasi telefon, la alt pret si sub alt brand.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×