Sony Ericsson M600 va suferi un lifting facial

1.659 ori
<b>Sony Ericsson M600 va suferi un lifting facial</b>Dacă credeați că numai noi oamenii avem nevoie de o schimbare a feței, v-ați înșelat amarnic. Conform oamenilor din interiorul industriei, Sony este pregătit pentru a schimba la față telefonul business M600! Pentru cei neinițiați, modelul M600...

Dacă credeați că numai noi oamenii avem nevoie de o schimbare a feței, v-ați înșelat amarnic. Conform oamenilor din interiorul industriei, Sony este pregătit pentru a schimba la față telefonul business M600! Pentru cei neinițiați, modelul M600 de la Sony este un telefon cu Symbian OS 9.1 și UIQ 3.0 și are funcții complexe: Media Player, Streaming Audio, VideoPowerPoint, programe de editare Word și Excel și vizualizator Adobe PDF IrDA, suport USB, display cu ecran tactil QVGA de 2.6 inch cu 262 k de culori cu dispozitiv de recunoaștere a scrisului.

Noul și îmbunătățitul telefon se va numi acum M600i ( cât de original!?) și are numele de cod Lizzy, conform anumitor surse. Modelul M600i va avea un design mai ergonomic și va fi mult mai argintiu.

Mulți au crezut că Călcâiul lui Ahile al telefonului M600 era lipsa camerei, dar Sony nu este de acord cu asta, de vreme ce nici modelul M600i nu va cameră. Totuși  cred că SE compensează din plin lipsa camerei prin adăugarea de WLAN. Aceasta va funcționa pe Symbian UIQ3. Urmăriți în comentariile pentru informații actualizate.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×