Sony Ericsson M600 va suferi un lifting facial

1.679 ori
<b>Sony Ericsson M600 va suferi un lifting facial</b>Dacă credeați că numai noi oamenii avem nevoie de o schimbare a feței, v-ați înșelat amarnic. Conform oamenilor din interiorul industriei, Sony este pregătit pentru a schimba la față telefonul business M600! Pentru cei neinițiați, modelul M600...

Dacă credeați că numai noi oamenii avem nevoie de o schimbare a feței, v-ați înșelat amarnic. Conform oamenilor din interiorul industriei, Sony este pregătit pentru a schimba la față telefonul business M600! Pentru cei neinițiați, modelul M600 de la Sony este un telefon cu Symbian OS 9.1 și UIQ 3.0 și are funcții complexe: Media Player, Streaming Audio, VideoPowerPoint, programe de editare Word și Excel și vizualizator Adobe PDF IrDA, suport USB, display cu ecran tactil QVGA de 2.6 inch cu 262 k de culori cu dispozitiv de recunoaștere a scrisului.

Noul și îmbunătățitul telefon se va numi acum M600i ( cât de original!?) și are numele de cod Lizzy, conform anumitor surse. Modelul M600i va avea un design mai ergonomic și va fi mult mai argintiu.

Mulți au crezut că Călcâiul lui Ahile al telefonului M600 era lipsa camerei, dar Sony nu este de acord cu asta, de vreme ce nici modelul M600i nu va cameră. Totuși  cred că SE compensează din plin lipsa camerei prin adăugarea de WLAN. Aceasta va funcționa pe Symbian UIQ3. Urmăriți în comentariile pentru informații actualizate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×