Sony Ericsson P3, M610 si Motorola E9 depistate pe Internet

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.001 ori
<b>Sony Ericsson P3, M610 si Motorola E9 depistate pe Internet</b>Varianta chinezeasca a site-ului MSN include o lista destul de bogata de modele Sony Ericsson in sectiunea de download pentru Windows Live Messenger, aceasta continand si telefoane nelansate inca. Se pare ca utilizatorii chinezi sunt inaintea tuturor,...

Varianta chinezeasca a site-ului MSN include o lista destul de bogata de modele Sony Ericsson in sectiunea de download pentru Windows Live Messenger, aceasta continand si telefoane nelansate inca.

Se pare ca utilizatorii chinezi sunt inaintea tuturor, cand vine vorba de noile modele Sony Ericsson P3, Sony Ericsson M610 si Motorola E9. Terminalele produse de Sony Ericsson mai au o cale lunga pana la anuntarea lor oficiala, desi admirasem deja imaginile prototipului P3, in urma cu 6 luni. Totusi, handsetul pare un fals, in special din cauza logo-ului Walkman fullscreen, un astfel de branding fiind nepotrivit pentru terminalul care nu apartine seriei de telefoane muzicale.

Specificatiile tehnice ale handseturilor nu sunt cunoscute inca, dar, daca pozele de mai sus sunt adevarate, vom avea de-a face cu smartphone-uri Sony Ericsson cu design candybar plus oribila tastatura QWERTY folosita de modelul M600. Motorola E9 a fost si el depistat pe site-ul chinezesc, poza sa putand fi admirata de asemenea, dar, ca si in cazul terminalelor Sony Ericsson, nu beneficiem inca de un anunt oficial al telefonului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×