Sony Ericsson P3, M610 si Motorola E9 depistate pe Internet

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.021 ori
<b>Sony Ericsson P3, M610 si Motorola E9 depistate pe Internet</b>Varianta chinezeasca a site-ului MSN include o lista destul de bogata de modele Sony Ericsson in sectiunea de download pentru Windows Live Messenger, aceasta continand si telefoane nelansate inca. Se pare ca utilizatorii chinezi sunt inaintea tuturor,...

Varianta chinezeasca a site-ului MSN include o lista destul de bogata de modele Sony Ericsson in sectiunea de download pentru Windows Live Messenger, aceasta continand si telefoane nelansate inca.

Se pare ca utilizatorii chinezi sunt inaintea tuturor, cand vine vorba de noile modele Sony Ericsson P3, Sony Ericsson M610 si Motorola E9. Terminalele produse de Sony Ericsson mai au o cale lunga pana la anuntarea lor oficiala, desi admirasem deja imaginile prototipului P3, in urma cu 6 luni. Totusi, handsetul pare un fals, in special din cauza logo-ului Walkman fullscreen, un astfel de branding fiind nepotrivit pentru terminalul care nu apartine seriei de telefoane muzicale.

Specificatiile tehnice ale handseturilor nu sunt cunoscute inca, dar, daca pozele de mai sus sunt adevarate, vom avea de-a face cu smartphone-uri Sony Ericsson cu design candybar plus oribila tastatura QWERTY folosita de modelul M600. Motorola E9 a fost si el depistat pe site-ul chinezesc, poza sa putand fi admirata de asemenea, dar, ca si in cazul terminalelor Sony Ericsson, nu beneficiem inca de un anunt oficial al telefonului.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×