Telefonul LG KS20 impresioneaza placut

1.900 ori
<b>Telefonul LG KS20 impresioneaza placut</b>LG a introdus pe piata recent smartphone-ul KS20, un terminal tipic Windows Mobile 6 Professional si reprezentant de marca al generatiei touchscreen. Un handset stilat si placut privirii, LG KS20 suporta conectivitate HSDPA, WiFi b/g si Bluetooth,...

LG a introdus pe piata recent smartphone-ul KS20, un terminal tipic Windows Mobile 6 Professional si reprezentant de marca al generatiei touchscreen.

Un handset stilat si placut privirii, LG KS20 suporta conectivitate HSDPA, WiFi b/g si Bluetooth, incluzand si radio FM, dar si o camera de 2 megapixeli, dotata cu autofocus si blitz. De asemenea, smartphone-ul incorporeaza si o camera frontala destinata videoconvorbirilor. Carcasa lui KS20 este disponibila in varianta de culoare neagra si soseste cu un finisaj in stil "pian", impresionand placut prin eleganta si stil, denotata de marginile laterale fabricate din crom.

Axandu-se pe touchscreen, terminalul are doar 2 taste pentru apelare si un joystick cu 5 directii in partea sa frontala. Lateral, noul LG ofera utilizatorilor o pereche de taste shortcut, cea mai utila dintre ele fiind cea care controleaza camera. La prima vedere, smartphone-ul nu are nici un defect major, dar va fi nevoie de un review amanuntit pentru a cunoaste modelul KS20 mai bine. De mentionat este faptul ca aratosul terminal poate fi "pangarit" de mainile utilizatorilor sai, care ii vor umple partea cromata de amprente si grasime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×