Telefoanele Samsung au mai multe functii decat stiati

Autor:  | Publicat în:  Samsung 5.889 ori
<b>Telefoanele Samsung au mai multe functii decat stiati</b>Se pare ca utilizatorii romani si nu numai nu profita din plin de toate functiile telefoanelor Samsung, multe dintre acestea ramanand nedescoperite. O parte dintre acestea ne sunt dezvaluite astazi de catre HAT Group Co. Romania, reprezentantul oficial al...

Se pare ca utilizatorii romani si nu numai nu profita din plin de toate functiile telefoanelor Samsung, multe dintre acestea ramanand nedescoperite. O parte dintre acestea ne sunt dezvaluite astazi de catre HAT Group Co. Romania, reprezentantul oficial al diviziei de telefoane mobile Samsung in Romania.

Astfel, terminalele sunt dotate cu prietenoasa interfata uGo si servesc drept companion virtual al utilizatorului adaptandu-se la fusul orar si la locul in care sunt folosite. uGo se adapteaza mediului sau inconjurator, afisand pe ecran o imagine care reprezinta tara in care va aflati, iar poza se va modifica in functie de momentului zilei semnaland alternata zi/noapte. Interfata este disponibila la numeroase modele Samsung, printre care se numara si E590, D900i, U600 si U100. Lista de functii nedescoperite continua cu Mobile Tracker, care va depista telefonul dumneavoastra Samsung, oriunde s-ar afla.

In cazul in care terminalul este furat, veti primi un SMS la un numar stabilit anterior, in clipa in care hotul va incerca sa inlocuiasca SIM-ul. Mesajul este trimis fara stirea posesorului ilegal si include codul IMEI al handsetului si noul numar. Mobile Tracker este disponibil la Samsung E590, E200, C260, C520, U600, U100, E250, J600, E210, E570 si F300. Probabil stiati ca va puteti personaliza terminalul prin intermediul lui uMenu, instaland shortcut-uri pentru functiile telefonului direct pe ecran. Terminalele Samsung care suporta aceasta functie sunt U100, U600, D900i, E250, E570 si E590.

Samsung iti poate salva viata acum, prin intermediul unui mesaj SOS, trimis la un numar predefinit, in cazul in care aveti probleme. Va trebui doar sa apasati in mod repetat o tasta, iar SMS-ul care cere ajutor va fi trimis. Apoi, terminalul va intra in stand by si va primi mesaje si apeluri doar de la numarul presetat, raspunzand automat apelurilor. Prin modelele care suporta aceasta functie se numara si C170, C300, E590, C520, C450, X510, D900i, E250, F300.

Multi utilizatori nu sunt constienti ca terminalul lor suporta functia TV OUT, care permite afisarea imaginii de pe display-ul telefonului tau pe televizor. Handseturi dotate cu aceasta functie sunt: D600, D900, U600, U100 si E900. Exista si o varianta audio a acestui suport, care va permite sa conectati terminalele mentionate anterior la o statie. In cazul in care zgomotul de fond va deranjeaza, functia Voice Clarity va vine in ajutor, estompand zgomotele din jur, in vreme ce Video Call ID permite identificarea apelantilor prin intermediul asocierii numarului sau cu un filmulet sau o fotografie. Modele de Samsung dotate cu aceste functii sunt: E590, D900/D900i, U600, E200, E250, E900.

Stiati ca exista telefoane Samsung cu functie de modem? i600 este unul dintre acestea, oferind o viteza de transfer de 1.8 MB/s si fiind primul telefon HSDPA de pe piata. In cazul in care va aflati la un meci sau concert si doriti sa folositi video streamingul, va trebui sa aflati ca doar modelele Z240E, Z170, Z720M si Z400 ofera un astfel de suport.

Ati probat aceste feature-uri? In cazul in care raspunsul este afirmativ, continuati sa urmariti stirile Mobilissimo, deoarece va vom prezenta si alte marci de terminale ale caror functii raman nefolosite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×